FURIKAKE S RÝŽÍ               

Furikake je posyp na rýži, který má v sobě to nejlepší z japonské kuchyně.  TOAMAGO KAKE GOHAN nebo-li vejce na rýži je recept, který se podává v Japonsku k snídani a je na Vás, kdy si ho připravíte Vy. Vejce se obvykle podává syrové, my však použijeme oblíbené volské oko. 

Je to jednoduché. Furikake můžete zakoupit v našem e-shopu zde. 

Ingredience
Jasmínová rýže nebo rýže dle vlastního výběru. 
Sesamový olej
Furikake
Vejce
Olivový olej
Koriandr
Chilli (dle chuti)
Sůl

 TOAMAGO KAKE GOHAN

  1. Uvařte si rýži dle vlastního výběru. My rádi jasmínovou. 
  2.         Zakápněte ji sezamovým olejem a posypte furikake kořením. 
  3. Osmažte si vejce na olivovém oleji. 
  4. Vejce položte na rýži.
  5. Posypte koriandrem, chilli a dle chuti osolte.